Παύλος Παπαδόπουλος: «Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας χωρίς να το περιμένω»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος που είχε συμμετάσχει στο «Power Of Love» του ΣΚΑΪ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά για τον γιο που απέκτησε όταν ήταν μόλισε 17 ετών, αλλά και για τη συνεργασία του με την Μαρία Μπακοδήμου στο ριάλιτι αγάπης.

Όσα είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του Open

«Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα

την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Θα μπορούσα να βρεθώ σε πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά. Στο Power of love ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να το ξέρουμε».

«Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της», συμπλήρωσε επίσης ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές -Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά κάτω από την ανακοίνωσή του

Πόπη Τσαπανίδου: Αγκαλιά με τον εγγονό της στις διακοπές τους

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή του γιου του -«Σε λατρεύω»

Keywords
Τυχαία Θέματα