Πόπη Τσαπανίδου: Αγκαλιά με τον εγγονό της στις διακοπές τους

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά την παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Ιουλίου αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δουλειά και να εστιάσει σε όλα όσα την κάνουν χαρούμενη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποστασιοποιήθηκε από τα social media και αφιέρωσε τον χρόνο της στην οικογένειά της και φυσικά στον εγγονό της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να έγινε τρεις φορές μητέρα και να έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, ωστόσο η

αγάπη που έχει για τον εγγονό της είναι ατέλειωτη και καθημερινά περιμένει τη στιγμή που θα τον συναντήσει και θα ζήσουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

Τι κι αν ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του, η Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζει τις διακοπές της και, μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον εγγονό της και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η δημοσιογράφος ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της δίπλα στην πισίνα και αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς φίλους της το δίλημμά τους.

«Αναγνωρίζοντας τις επιλογές που σου ανοίγονται στη ζωή. Εδώ για παράδειγμα, με τον Ettore συζητάμε αν θα διαλέξουμε παραλία και κουβαδάκια ή πισίνα και saltare; Καλοκαίρι! And the living is easy», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την 5χρονη κόρη της ανήμερα της γιορτής της

 Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα Σεφερλή – Μποτρίνι

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Keywords
Τυχαία Θέματα