Πάτρα: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόσωπο που έδωσε συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

Μετά τη προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, η οποία τους τελευταίους δύο μήνες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει περάσει και από τις έρευνες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Μάλιστα, από χτες (6/4) έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα social media μια αινιγματική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία φαίνεται να παίρνει συνέντευξη από έναν άντρα, που δε διακρίνεται ποιος είναι, καθώς τον κρύβουν οι συνεργάτες της.

Την απορία

των τηλεθεατών έλυσε σήμερα (7/4) η Ελένη Μενεγάκη,  η οποία αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Να πούμε ότι αύριο, Παρασκευή, θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ” από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Συμμαθητής Μάνου Δασκαλάκη: «Του αρέσει να βγαίνει στις κάμερες, μου φαίνεται ύποπτη η στάση του»

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

Keywords
Τυχαία Θέματα