Πάτρα: Αυτή είναι η πραγματική ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων “Τα Νέα” και “Το Βήμα”, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε σήμερα (30/3) στο Live News την πραγματική ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην πιο σημαντική ημέρα αυτού του τρίμηνου θρίλερ.

Να πούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Με βάση αναφορές ατόμων, ενημερώσεις και ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί από τον ευρύτερο ιατρικό χώρο από δικαστικές πηγές η ουσία που έχει βρεθεί είναι η κεταμίνη.

Είναι μία ουσία που χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικά. Αν χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ραγδαίο θάνατο μέσα σε 15-20. Ακόμα σημαντικότερο είναι ότι αν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις, μπορεί να παρουσιάσει ταχυκαρδία και βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των ιατρών.

Σε ένα από τα επεισόδια που είχε πάθει η Τζωρτζίνα στην παιδιατρική κλινική του Ρίο και αργότερα αυτό την οδήγησε στη ΜΕΘ Πατρών, είχε παρουσιάσει μυδρίαση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Τζόυς Ευείδη: Η αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη και πώς το αντιμετώπισε

Βασίλης Παλαιολόγος: «Λιποθύμησε και κατέβηκα από τη σκηνή για να του προσφέρω τις πρώτες βοήθειες»

Η Γη της ελιάς: Η δίκη ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη

Keywords
Τυχαία Θέματα