Παρθένος με Λέων: Πόσο ταιριαστά είναι τα ζώδια του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Ο Πρίγκιπας Harry γεννήθηκε 15 Σεπτεμβρίου του 1984 και είναι Παρθένος. Η Meghan Markle γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981 και είναι Λέων. Πόσο πολύ ταιριάζουν τα δύο ζώδια μεταξύ τους;

Οι Παρθένοι ταιριάζουν ιδανικά με τους Λέοντες και ο συνδυασμός τους είναι ένας πολύ καλός ερωτικός συνδυασμός. Οι αστρολόγοι αναφέρουν πως τα δύο αυτά ζώδια είτε θα ταιριάξουν τέλεια μεταξύ τους είτε καθόλου. Αν ο ερωτισμός τους ταιριάξει από την αρχή τότε μιλάμε για έναν μεγάλο-σχεδόν παραμυθένιο- έρωτα!

Συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας Harry ως Παρθένος προσέχει πολύ τις επιλογές του. Επειδή όμως έχει και τη Σελήνη του στον Ταύρο η όποια επιλογή του θα ήταν σίγουρη και αληθινή!

Σε γενικές γραμμές πάντως οι Παρθένοι πάντα προσπαθούν να κάνουν τους γύρω τους καλύτερους και από την άλλη μεριά οι Λέοντες είναι άνθρωποι που νοιάζονται για τους γύρω τους και τους αρέσει επίσης να τους βοηθάνε για να γίνουν καλύτεροι. Αν συνεχίσουν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους να βοηθάνε τους γύρω τους θα γίνουν μια πολύ δυνατή ομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Άντρες Κριοί: Θα σε αγαπήσουν με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα