Παραβίασαν του κανόνες Δώρος και Αθηνά: ”Στις τρεις προειδοποιήσεις, φεύγετε!”

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αναφέρει πολλές φορές τους κανόνες που πρέπει οι παίκτες να τηρούν στο σπίτι της αγάπης, ωστόσο, υπάρχουν ζευγάρια που δεν θέλουν να τους ακολουθήσουν!

«Όσο περνάει ο καιρός θα αναγκάζομαι να σας υπενθυμίζω τους κανόνες του Power of Love γιατί πιθανόν κάποιοι τους ξεχνάτε. Ένας πολύ βασικός κανόνας αυτού του κοινωνικού πειράματος είναι ότι δεν μιλάτε μεταξύ σας τα αγόρια με τα κορίτσια έξω

από το παιχνίδι. Δεν συναντιέστε κάπου, δεν έχετε καμία επικοινωνία μεταξύ σας, όλες οι σχέσεις σας εξελίσσονται εδώ, στο σπίτι του Power of Love. Και όταν είστε σε αυτό το σπίτι δεν θα κλείνετε τα μικρόφωνα για να μιλάτε μεταξύ σας. Αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση κυρίως από ένα ζευγάρι… Και αυτό το ζευγάρι θα πάρει από μία προειδοποίηση ο καθένας. Ένα πέναλτι για την Αθήνα και ένα για τον Δώρο», είπε η παρουσιάστρια ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε σχετικό βίντεο με το ”φάουλ” των παικτών.

H Αθηνά προσπάθησε να δικαιολογηθεί με την Μαρία Μπακοδήμου να κλείνει την κουβέντα: «μία προειδοποίηση… Υπάρχουν και κυρώσεις, στις τρεις προειδοποιήσεις φεύγετε!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Κωνσταντίνο»

Survivor 2018: Αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου – “Χαίρομαι που έμεινε ο Γιάννης…”

Μένιος Φουρθιώτης: Η αποστομωτική απάντησε σε αυτούς που “ανεβάζουν” φωτογραφίες από το παρελθόν του με παραπανίσια κιλά

Keywords
Τυχαία Θέματα