Της... Πόπης στο «MasterChef»

18:48 2/3/2018 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΤης... Πόπης στο «MasterChef»Παρασκευή, Μάρτιος 2, 2018 - 18:48

❱❱ Master στην κατινιά φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένοι από τους διαγωνιζομένους στον φετινό κύκλο του reality μαγειρικής του Star.

Μάλιστα, όσο ανεβαίνουν τα νούμερα τόσο πιο πολύ ξεφεύγει το πράγμα στο σπίτι και το στούντιο των υποψηφίων για τον τίτλο του MasterChef.

Τρανταχτό παράδειγμα, το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε on air

προχθές το βράδυ, στη διάρκεια του οποίου ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις. Για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος μετράει ήδη αρκετές συγκρούσεις με συμπαίκτες του όπως με τη Γωγώ Κωστάκη. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως φίλοι την πορεία τους στο reality και εξελίχθηκαν σε ορκισμένους εχθρούς, ανταλλάσσοντας συχνά πυκνά λεκτικά πυρά και απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Προχθές ήταν και οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση, αλλά παρέμειναν τελικά στο παιχνίδι, καθώς έφυγε ο Μάριος Βραχάτης. Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρηση του διαγωνιζόμενου, ο Βασίλης Χατζόπουλος -ο οποίος βρισκόταν στον εξώστη και άκουγε με μεγάλη προσοχή όσα έλεγε ο Τζώρτζης- γεμάτος εκνευρισμό εκτόξευσε μια φαρμακερή ατάκα, η οποία από αρκετούς χρήστες των social media χαρακτηρίστηκε ομοφοβική, καθώς θεωρήθηκε ότι άφηνε αιχμές για τη σεξουαλικότητα του παίκτη. «Την καραγκούνα μου, μη σου πετάξω το μπουκάλι, μωρή σάπια» ήταν τα λόγια που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα. Και η... κατηφόρα της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζεται.

MasterChefΓωγώ ΚωστάκηΒασίλης ΧατζόπουλοςΤζώρτζης ΠαπανικολάουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα