Η κολλητή μου είναι κοντή και άσχημη με συντρόφους, ενώ εγώ όχι -Τι κάνω λάθος;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Είμαι η Πωλίνα κι έχω ύψος 1,84, δηλαδή αντικειμενικά είμαι μία ψηλή κοπέλα. Σας γράφω το ύψος

μου από την αρχή για να ξέρετε. Η κολλητή μου από την άλλη, είναι μία κοπελίτσα που δεν την λες εμφανίσιμη, και σε καμία περίπτωση εντυπωσιακή. Είναι 1,60 αλλά δεν έχει ξεμείνει ποτέ από σύντροφο. Είτε καλοκαίρι είναι και θα πάμε διακοπές, είτε για ποτό θα βγούμε μία καθημερινή, είτε στο σπίτι είναι και χαζεύει στο ίνσταγκραμ, πάντα κάποιον θα βρει να φλερτάρει. Και δεν μένει μόνο στο φλερτ! Το συνεχίζει κανονικά με πολλούς από αυτούς που έχει γνωρίσει και μάλιστα αυτή τους χωρίζει. Θεωρητικά όταν βγαίνουμε οι δυο μας έξω, εμένα δεν θα έπρεπε να φλερτάρουν; Τι κάνω λάθος αναρωτιέμαι. Δεν θέλω να το συζητήσω μαζί της, μην νομίζει ότι την ζηλεύω κιόλας, αλλά δεν το δέχομαι να μην έχω σχέση εγώ τόσους μήνες, κι αυτή ενώ είναι κοντή και άσχημη, να έχει τις άπειρες επιλογές. Μήπως οι άντρες έχουν κατεβάσει πολύ τον πήχη τους και πηγαίνουν εκεί όπου δεν θα νιώσουν απόρριψη τελικά;

Πωλίνα, στο μόνο που θα με βρει σύμφωνη το σκεπτικό σου, είναι πως αντικειμενικά ναι, μία γυναίκα με ύψος 1,84 είναι μία ψηλή γυναίκα. Από κει και πέρα, ο τρόπος που ξεδιπλώνεις τη σκέψη σου μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος στη σύγκριση με την κολλητή σου και ιδιαίτερα προσβλητικός μάλιστα για αυτήν που αποκαλείς κολλητή. Τους φίλους μας, τους θαυμάζουμε συνήθως. Το ότι την αποκαλείς “κοντή” το δέχομαι ως φυσικό χαρακτηριστικό της σωματοδομής της. Το ότι την αποκαλείς όμως “άσχημη” είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό, όχι μόνο γιατί ο καθένας μας έχει τη δική του ομορφιά αλλά κυρίως γιατί δείχνεις ότι την απαξιώνεις. Αν είσαι το ίδιο απαξιωτική και προσβλητική με αυτούς που σε προσεγγίζουν, τότε μην αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνη. Ξέρεις, δεν είναι κανόνας της ζωής πως οι “ψηλοί, εντυπωσιακοί, πανέμορφοι άνθρωποι” σαν κι εσένα είναι οι μόνοι που δικαιούνται να έχουν σύντροφο. Η κολλητή σου λες ότι φλερτάρει συνέχεια. Το φλερτ θέλει τακτ, χιούμορ, ευστροφία, χαρακτηριστικά που δεν απορρέουν από…το ύψος! Ίσως αν επένδυες σε αυτά, να έβλεπες πως οι δρόμοι του φλερτ θα ήταν πλέον πιο ανοιχτοί και για σένα.

Με εκτίμηση Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα