5 φρέσκοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν σου μέσα στον Νοέμβριο

Είτε μένουμε σπίτι, είτε βγάζουμε βόλτα το κατοικίδιό μας ή αν πηγαίνουμε για ένα χαλαρό περπάτημα στη γειτονιά, ο Νοέμβριος κάπως έτσι θα περάσει και αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξουμε εντελώς την καθημερινότητά μας. Το τζιν είναι ένα ρούχο που όλες μας αγαπάμε πολύ και ευτυχώς που φέτος η μόδα προτάσσει τα πιο φαρδιά και πιο άνετα σχέδια που αγαπάμε να φοράμε ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Παρακάτω θα δεις 5 νέους hot συνδυασμούς για το τζιν

σου ώστε να πειραματιστείς με τις εμφανίσεις σου λίγο παραπάνω και να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

#1. Τζιν + layerings + combat boots
Ένας από τους πιο αγαπημένους μας συνδυασμούς για αυτόν τον χειμώνα είναι αυτός που θα δεις στη φωτογραφία. Μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το look κάνοντας layerings με τα πανωφόρια σου και ταιριάζοντάς τα με τζιν και combat boots.

#2. Τζιν + camel coat + loafers
Το τζιν, ακόμα και στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του, φοριέται πολύ όλο τον Νοέμβριο και μας αρέσει να τολμάμε μίνιμαλ συνδυασμούς που αποτελούν τάση της μόδας. Ένα camel coat και ένα ζευγάρι loafers είναι όλα όσα χρειάζεσαι.

#3. Tζιν + shacket + φλατ γόβες
Ακόμα ένα υπέροχο look που θα φορέσεις άνετα μέσα στο σπίτι αλλά και στη δουλειά (αν ακόμα πηγαίνεις). Τα shackets είναι χοντρά πουκάμισα και αποτελούν δυνατή τάση της φετινής μόδας.

#4. Τζιν + καζάκες
Τα πλεκτά top και οι καζάκες θα ταιριάξουν και φέτος φανταστικά με τα αγαπημένα μας τζιν.

#5. Τζιν + τζιν jacket
Ένα άνετο τζιν μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με ένα oversized denim jacket. Μπορεί το denim jacket να σου φαίνεται πιο ανοιξιάτικο αλλά με ένα χοντρό πουλόβερ και ένα ζιβάγκο μπορείς να το φοράς όλο τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα: Τα bold χρώματα του Χειμώνα: Δες ποια θα φορέσεις ξανά και ξανά

Τα 5 παλτό που θα θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Fashion Alert: Η Φαίη φοράει το πιο hot καλσόν που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα