Κατερίνα Καραβάτου – My Style Rocks: «Έπρεπε να γίνει αυτή η παύση -Ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό»

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 16/1, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο νέος κύκλος του «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής μόδας, η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού μας» και τον Art για τα συναισθήματά της για το νέο της αυτό εγχείρημα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η συμφωνία της για το MSR έγινε πριν «κλειδώσουν» οι τρεις κριτές.

«Έπρεπε να γίνει αυτή η παύση,

θεωρώ ότι έγινε για καλό, με την έννοια ότι αυτή η πρόταση που ήρθε αργότερα ήταν και αυτό που ήθελα να κάνω, θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Έκλεισα πριν από την κριτική επιτροπή και η κατάσταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι αυτή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, αφού όπως θα παρατηρήσατε και μόνοι σας στο βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, κατά την διάρκεια της συνέντευξής της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει πίσω στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής για το Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος: Μπαίνει στο «Survivor All Star» – «Ζαλίζει» η αμοιβή του

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την εγγονή της -«Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί»

Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα 2-3 κάστινγκ για το εξωτερικό που στέφθηκαν από απόλυτη αποτυχία»

Keywords
Τυχαία Θέματα