Παντρεύτηκε η Εύα Τσάχρα! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Εύα Τσάχρα. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, ενώ την περασμένη σεζόν χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές μέσα από το show του ΑΝΤ1, Your Face sounds Familiar, παντρεύτηκε σήμερα με πολιτικό γάμο τον Αλέξανδρο

Μπούντρο.

Η ίδια δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το χαρμόσυνο γεγονός γράφοντας: «Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!! Αυτό το υπέροχο NYΦIKO EINAI ΦTIAΓMENO AΠO TO @sugarnspiceatelier!!!!! EINAI tailor made AΠO OΛOMETAΞO TAΦTA KAI ΓAΛΛIKH ΔANTEΛA. Ευχαριστώ τόσο πολύ την υπέροχη Ναυσικά και τα κορίτσια της για αυτό το αριστούργημα!! Hairstyle by @iann_grekas! Ευχαριστουμε όλους για τις υπέροχες ευχές!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις 11 Ιούλ, 2019 στις 10:22 πμ PDT

Πλήθος από φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στα instastories της τραγουδίστριας, με τις φίλες της να της τραγουδούν το τραγούδι «Του γάμου», αλλά και από την ώρα που ο πατέρας της την παραδίδει στον γαμπρό και το απαραίτητο ρύζι για να «ριζώσει» το ζευγάρι. Ενώ μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι με τους φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσα στους οποίους και ο καλός τους φίλος Άλεξ Οικονόμου.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η Βάσω Λασκαράκη τρολάρει τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Φαίη μας ανακοίνωσε τον νέο αρχισυντάκτη του Πρωινού!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Κινδύνευσε η μητέρα μου στην Χαλκιδική»

Keywords
Τυχαία Θέματα