Η Φαίη μας ανακοίνωσε τον νέο αρχισυντάκτη του Πρωινού!

Η Φαίη μας το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στο στούντιο του “Πρω1νού”, καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργάτες της, ενώ από εκεί μίλησε σε live σύνδεση με την εκπομπή «Έλα να δεις» στο OMEGA της Κύπρου και με τον Τάσο Θεοδώρου.

Η παρουσιάστρια πριν φύγει διακοπές για να ξεκουραστεί έπειτα από μια έντονη, απαιτητική, αλλά επιτυχημένη χρονιά θέλει να οργανώσει τα πάντα γύρω από την

πρωινή εκπομπή. «Είναι λίγο περίεργη αυτή η φάση γιατί έχεις την κούραση της σεζόν, από την άλλη πρέπει να δρομολογήσουμε την επόμενη χρονιά και να τα ψιλοοργανώσουμε πριν φύγουμε για διακοπές. Κάθε φορά όταν επιστρέφω είναι σαν να γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, είναι μαγικό!», ανέφερε στην εκπομπή.

Ενώ μιλώντας για τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε αυτή στη νέα σεζόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον νέο αρχισυντάκτη του Πρωινού, με τον οποίο η Φαίη μας είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Μακεδονία TV. Μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Πράτανο…

«Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές, κακά τα ψέματα, μικρές βεβαία, αλλά τέτοιες εκπομπές κι όπως εγώ τις κάνω, σαν δομή μένουν ίδιες! Μπορεί να αλλάξεις κάποια πραγματάκια, αλλά η βάση παραμένει ίδια! Σημαντικό στις επιτυχίες είναι οι ομάδες! Εγώ είμαι τυχερή γιατί όλοι μου οι συνεργάτες, είναι από όλα τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και δεν είναι τυχαίοι, θεωρώ είναι οι top ο καθένας στο είδος του. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όπως κι ότι φέτος στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Πράτανος! Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα ξεκινήσει μαζί του στην Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία TV. Είχαμε έρθει μαζί Αθήνα στο Alter και μετά είχε επιλέξει λίγο διαφορετικούς δρόμους γιατί ήταν στα περιοδικά. Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος, πέρα από το καλός επαγγελματίας, για εμένα μετράει αυτό, γιατί δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Είναι σημαντικές οι σχέσεις και είναι πάνω από τις δουλειές», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη μας.

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Κινδύνευσε η μητέρα μου στην Χαλκιδική»

Παντρεύεται ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη! Το μήνυμα του παρουσιαστή!

Πασίγνωστη δημοσιογράφος έγινε ναυαγοσώστρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα