H μάσκα ματιών που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham είναι super οικονομική και αποτελεσματική από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Η Victoria Beckham προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της. Κατά καιρούς μάλιστα αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα, εκείνα που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της και χρησιμοποιεί τόσο καθημερινά όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της ώστε να είναι πάντα δροσερή και με απίστευτη λάμψη. 

Η Beckham έχει μάλιστα ήδη ανακοινώσει ότι πρόκειται να λανσάρει δική της σειρά περιποίησης ώστε να δώσει τη δυνατότητα στις

θαυμάστριες της να αποκτήσουν την άψογη επιδερμίδα της.

Επίσης αγαπά το Instagram στο οποίο είναι πολύ ενεργή ποστάροντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Αρκετές είναι οι φορές που δημοσιοποιεί φωτογραφίες από το μπάνιο της αποκαλύπτοντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Και εκμυστηρεύεται ότι και ο σύζυγος της David χρησιμοποιεί τα δικά της προϊόντα περιποίησης.

Η περιοχή των ματιών είναι μία από εκείνες που προσέχει και φροντίζει ιδιαίτερα η Vicoria μιας και εκεί αποτυπώνονται η κούραση και η αϋπνία. Ειδικά όταν περνά περιόδους όπως η τωρινή που προετοιμάζει την επόμενη κολεξιόν ρούχων και έχει φορτωμένο πρόγραμμα με φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις φροντίζει να φορά την αγαπημένη της μάσκα ματιών. Η οποία είναι super οικονομική και άμεσα αποτελεσματική.

Πρόκειται για την 111SKIN Celestial Black Diamond Eye Mask η οποία στοιχίζει μόλις 12 λίρες, δηλαδή περίπου 14 ευρώ. Το συγκεκριμένο brand είναι το αγαπημένο των celebrities μεταξύ των οποίων είναι η Rosie Huntington-Whiteley, Priyanka Chopra και Kim Kardashian. Πρόκειται για patches με ενυδατικό τζελ που απομακρύνουν ατέλειες όπως λεπτές γραμμές αλλά και πρηξίματα ή μαύρους κύκλους από την περιοχή των ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 5:54 πμ PDT

Χάρη στις βιταμίνες και τη ρετινόλη που περιέχει στη σύνθεση του το gel της μάσκας ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας έξτρα λάμψη. Το βασικό της συστατικό όμως είναι το μαύρο διαμάντι. Πολύτιμο και ευεργετικό προσφέρει μια ανανεωμένη όψη. Ότι ακριβώς χρειάζεται η Victoria Βeckham όσο και όλες εμείς.

To συγκεκριμένο προϊόν θα πρέπει να το αναζητήσετε στο διαδίκτυο. Εκτός αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε άμεσα στο Λονδίνο όπου καλό είναι να πάρετε αρκετά.

Διαβάστε ακόμη:

Half-Moon: Eίναι το νέο french manicure και πρέπει να το υιοθετήσετε asap

Τόσο στις διακοπές σας όσο και στην πόλη τα μαλλιά σας θα είναι τέλεια και προστατευμένα χάρη στα σωστά προϊόντα περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα