Πάνος Καλίδης: Όσα αποκάλυψε για τους Μπλε στο Survivor και την Άννα Μαρία Βέλλη!

Ο Πάνος Καλίδης μιλώντας τη Δευτέρα στο «Καλό Μεσημεράκι» έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το Survivor και όσα έζησε, την Μπλε ομάδα και έδωσε τις δικές του περιγραφές για πρόσωπα που απασχόλησαν.

«Η παρέα με Άννα Μαρία, James, Μπάρτζη χάλασε για μια κατσαρόλα που ήταν να μαγειρέψουμε μαζί, για το τίποτα.

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν

ταιριάζω με κάποιους ανθρώπους και δεν πρέπει να βγω εκτός εαυτού, σε συνδυασμό με τη νοσταλγία για την οικογένειά μου και την ψυχολογική και σωματική κούραση, πήρα την απόφαση να φύγω.

Γνωρίζω το αγόρι που έχει εδώ η Μαριαλένα.

Με την Άννα Μαρία, τον James και τον Μπάρτζη ήμασταν κοντά, κάναμε παρέα και με την Μαριαλένα και ξαφνικά, με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε μια σκέψη: ήρθαν νέα παιδιά, η απόσταση για την ένωση μεγαλώνει και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιο πιεστικά πράγματα.

Το λάδι που είχαμε βρει ήταν μηχανής. Με την Κάτια που είχαμε βρει το ρυζάκι, το πετσοκόψαμε», αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης.

Όσο αφορά την Άννα Μαρία σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη, ο τραγουδιστής σχολίασε, αναφορικά και με τα όσα είχε πει ο Αλέξης Παππάς για τους δυο τους: «Εφόσον η Άννα Μαρία δεν το έχει ξεκαθαρίσει αυτό, να πει δηλαδή ότι είμαι με τον Νίκο, ή γουστάρω τον Νίκο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε ανοιχτά εμείς. Βλέπουμε δυο ανθρώπους να είναι κοντά, να συμπαθεί υπερβολικά ο ένας τον άλλο, να τα βρίσκουν. Ακόμα και αν έχουμε ακούσει την Άννα Μαρία να λέει «σ’αγαπώ», γιατί να μην είναι φιλικό;»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του My style rocks! Δείτε φωτογραφίες!

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφικές στιγμές στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αρκάδιου Σβολάκη

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Με δυσκόλεψε η πανδημία, ένιωσα στοιχεία κατάθλιψης»

Keywords
Τυχαία Θέματα