Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του My style rocks! Δείτε φωτογραφίες!

Η Νέλλυ Ράι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της!

Η πρώην παίκτρια του My style rocks, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά πριν από ένα περίπου χρόνο, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Η όμορφη ξανθιά μοιράστηκε με τους followers της στο instagram μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της, σχολιάζοντας με χιούμορ στη λεζάντα των φωτογραφιών της μπροστά στο δημαρχείο:

«Όταν παντρεύεσαι σε συνθήκες καραντίνας

και δεν μπορείς να έχεις ούτε φωτογράφο στο γάμο, παίρνεις ένα τρίποδο, το βάζεις μπροστά και κάνεις 2-3 αναμνηστικές λήψεις».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nelly Rai (@nelly_rai)

Ποια είναι η Νέλλυ Ράι;

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά σπούδασε Οικονομικά και έκανε μεταπτυχιακό στα Τουριστικά στη Λιθουανία με υποτροφία. Έχει κάνει μπαλέτο και παίζει πιάνο. Αγάπησε πολύ την Ελλάδα όταν ήρθε για  διακοπές το 2009, έτσι μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση.

Ασχολείται με το μόντελινγκ και το 2017 πήρε μέρος σε καλλιστεία όπου και κατέκτησε τον τίτλο “2η Miss Hellas”. Το Νοέμβριο του 2019  εκπροσώπησε την Κύπρο σε καλλιστεία στην Ιταλία όπου κατάφερε να πάρει την 6η θέση.

Πλέον, έχει ρίξει όλο το βάρος της δουλειάς της στο Instagram, το οποίο και είναι η προτεραιότητά της. Έχει δικό της e-shop με ρούχα και συνεργάζεται με πολλές εταιρείες. Δεν κάνει ποτέ όνειρα, απλά βάζει στόχους και παλεύει να τους πραγματοποιήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφικές στιγμές στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αρκάδιου Σβολάκη

Ατύχημα για τη Φαίη: “Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη”

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες της κόρης της, Μαρίνας που δεν έχουμε δει ξανά!

Keywords
Τυχαία Θέματα