Σωτηροπούλου και Μαραβέγιας στα Brit Awards στο Λονδίνο

SHOWBIZΣωτηροπούλου και Μαραβέγιας στα Brit Awards στο ΛονδίνοΠαρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 19:51

❱❱ Σαν χολιγουντιανοί σταρ στα Brit Awards στο Λονδίνο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, που τις τελευταίες μέρες βρίσκονται

στη βρετανική πρωτεύουσα για ταξίδι αναψυχής, το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν το «παρών» στα Βρετανικά Βραβεία Μουσικής κι έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Φορώντας και οι δύο δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών MiRo, αφέθηκαν στα φλας των φωτογράφων πιασμένοι αγκαλιά, έξω από το Arena 02. H Tόνια έκανε εμφάνιση με ντραπέ φόρεμα με κρόσσια και μεταλλικές λάμψεις, και συμπλήρωσε το look με ψηλές μπότες, ενώ ο Κωστής τράβηξε τα βλέμματα με το γυαλιστερό μπορντό κοστούμι του (χρωματική τάση της σεζόν), το οποίο έκανε ωραία αντίθεση με το λευκό πουκάμισο.

Τα Brit Awards 2019, που φέτος παρουσίασε ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής Tζακ Γουάιτχολ, πραγματοποιήθηκαν παρουσία λαμπερών ονομάτων της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. Ανάμεσά τους ήταν και άλλοι Ελληνες καλλιτέχνες -πλην της Σωτηροπούλου και του Μαραβέγια-, όπως η Demy, o Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που παρευρίσκονταν στη βραδιά, ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες και Insta stories στους διαδικτυακούς λογαριασμούς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα