Όταν η Κόνι Μεταξά έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της, Ζώζας, λίγο πριν από τον γάμο της

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση είναι πια γεγονός! Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη το Σάββατο 9/7, έχοντας στο πλευρό του τις οικογένειές του αλλά και τους αγαπημένους φίλους του. Από τη λίστα των καλεσμένων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φυσικά οι γονείς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά, οι οποίοι καμάρωσαν την κόρη τους σε μία από τις πιο ευτυχισμένες

στιγμές της ζωής της.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επιμελήθηκαν λεπτομερώς ο,τιδήποτε αφορούσε στο μυστήριο και στο πάρτι, διοργανώνοντας έτσι έναν γάμο, που σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστος! Το νεόνυμφο ζευγάρι χάρηκε κάθε στιγμής αυτής της ημέρας, γεγονός που φάνηκε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media.

Ωστόσο, μία από τις πιο συγκινητικές λήψεις εκείνης της ημέρας τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η μητέρα της Κόνι Μεταξά, Ζώζα Μεταξά, σήμερα 13/7. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίες της νύφης, η μαμά της βρισκόταν στο πλευρό της μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η τραγουδίστρια.

Όπως θα δεις στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που ανήρτησε στα social media η Ζώζα Μεταξά, η Κόνι Μεταξά πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της και ξεσπά σε δάκρυα χαράς.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα: Η ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της

 Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν την κρίνω απλά αν δεν βάζεις όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί»

 Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά του διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα