Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν την κρίνω απλά αν δεν βάζεις όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί»

Φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να περνούν κρίση στη σχέση τους. Τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον πυροδότησαν τα σενάρια περί χωρισμού, με τη γνωστή influencer να παίρνει θέση και να απαντά σε όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική ζωή της.

Η Ιωάννα Τούνη «λύνοντας» τη σιωπή της,  ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να μην μπαίνουν στην κλειδαρότρυπά της, αναφέροντας πως, όταν θελήσει να μοιραστεί

κάτι δημόσια, θα το κάνει. (Διαβάστε εδώ την απάντηση της Ιωάννας Τούνη)

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου να σχολιάζει τη στάση και τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη.

Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται τα πάντα και ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί. Άρα, όταν δεν έχεις βάλει τα όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα για να είμαστε καλά».

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις κάτι και να περιμένεις ή να απαιτήσεις οι άλλοι, εφόσον δεν είναι ξεκάθαρα τα όρια, να μην μπουν στο κομμάτι αυτό και να μην ασχοληθούν. Εγώ δεν κρίνω την Ιωάννα Τούνη. Λέω την προσωπική μου γνώμη, αν δεν βάζεις ξεκάθαρα τα όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά του διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη

 Δημήτρης Λιγνάδης: Αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή – Ξέσπασαν μέλη του ακροατηρίου

 Ευγενία Μανωλίδου: Το δημόσιο ξέσπασμα μετά τις φήμες ότι τη χτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα