Οριστικό τέλος για το My Style Rocks-Ξηλώνεται το σκηνικό!

Τα γυρίσματα του My Style Rocks 3 σταμάτησαν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει ενημέρωση για την επιστροφή του ριάλιτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Πρω1νού” και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το παιχνίδι μόδας φαίνεται πως σταματά οριστικά, καθώς χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό.

Χαρακτηριστικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: “Από χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό του My Style Rocks. Που σημαίνει

πως κατά πάσα πιθανότητα δε θα το ξαναδούμε στους δέκτες μας. Από το σταθμό απέφευγαν να απαντήσουν. Σίγουρα οι συντελεστές δε γνωρίζουν.

Αυτό που ξέρω είναι πως ένας από τους λόγους είναι ότι εξαιτίας της απαγόρευσης των πτήσεων από την Τουρκία στην Ελλάδα, δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι της Ατζούν να ελέγχουν την επιμέλεια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους. Δύσκολα όταν ξεστήνεται σκηνικό δε σημαίνει τέλος για την παραγωγή. Επίσης για να στηθεί σκηνικό για το My Style Rocks έχει ξεστηθεί το μισό Voice”.

Η εκπομπή επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ωστόσο δήλωσε πως δεν έχει ενημέρωση για το τι θα συμβεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Καλάβρια ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! 

Η Μαρίνα Βερνίκου μιλά για την περιπέτεια του συζύγου και των παιδιών της με τον κορονοϊό 

Έφυγε από τη ζωή συνεργάτης του Happy Day-Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή  

Keywords
Τυχαία Θέματα