Τα ωραιότερα βερνίκια ever σύμφωνα με τους celebrity nail artists!

Κάθε σεζόν σας αποκαλύπτουμε τις τάσεις στο μανικιούρ αλλά και τις αποχρώσεις που θα φορεθούν πολύ. Από την άλλη η Pantone ψηφίζει το χρώμα της χρονιάς που παρεμπιπτόντως είναι το μπλε.

Και κάπως έτσι εσείς αποφασίζετε ποια βερνίκια θα πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας αλλά και εκείνο που θα ζητήσετε από την μανικιουρίστ να απλώσει στα νύχια σας. 

Υπάρχουν όμως και κάποια που θεωρούνται πλέον κλασικά και σύμφωνα με τους celebrity nail artists τα ωραιότερα ever. Βρίσκονται πάντα στο μαγικό τους βαλιτσάκι και τα προτείνουν

στις διάσημες πελάτισσες τους.

Τα beauty brands τα έχουν μόνιμα στη συλλογή τους αφού γνωρίζουν πως παραμένουν στο προσκήνιο όσα χρόνια κι αν περάσουν όποια κι αν είναι τα trends που προτείνουν οι beauty experts. Δείτε τα κι επιλέξτε εκείνο που λείπει από τη συλλογή σας.

Κλασικό κόκκινο. OPI Nail Lacquer, Cajun Shrimp. Είναι το αγαπημένο της nail artist Savannah Walker. Πρόκειται για μια απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο κοραλί και το κερασί.

Φούξια. Essie Nail Colour, Bachelorette Bash. H αγαπημένη Miss Pop το λατρεύει. Κι εμείς επίσης.

Blackberry. Chanel Le Vernis, Vamp. Κάτι περισσότερο από κλασικό. Είναι ίσως το μοναδικό που έχουν όλες και όλοι οι nail artists μαζί τους.

Σκούρο Μοβ: OPI Nail Lacquer, Lincoln Park After Dark. Η Mazz Hanna υποστηρίζει πως μπορεί κανείς να το μπερδέψει με μαύρο αλλά μόλις πέσει πάνω στο μανικιούρ το φως ανακαλύπτει κανείς το απίθανο χρώμα του.

Ροζ. Orly Breathable Nail Polish, Kiss Me I’m Kind. Απλώνεται ως βάση για το french manicure ενώ δημιουργεί το ωραιότερο minimal chic manicure.

Διαβάστε ακόμη:

Φτέρνες και πατούσες: Δείτε τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής

Η celebrity make up artist Nam Vo αποκαλύπτει το πιο έξυπνο τρικ για να καλύψετε το ενοχλητικό σπυράκι!

Keywords
Τυχαία Θέματα