Οργισμένη απάντηση από Αρναούτογλου για τα σχόλια στο Happy Day για τα κιλά του!

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τη Μύκονο και εκείνες της φωτογράφησης για την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, έγιναν θέμα συζήτησης και σχολιασμού στο Happy Day, τόσο από τον Δημήτρη Παπανώτα, όσο και από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο παρουσιαστής απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και δεν έκρυψε την ενόχληση του για το θέμα αυτό.

«Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο.

Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα. Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε».

Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακούστε όσα είπε στο ραδιόφωνο:

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου: «Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα το καλοκαίρι…»

Φαίη: Η συνάντηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η αποκάλυψη για το My style rocks!

Ειρήνη Ερμίδου: Η εμφάνιση της στο GNTM 3 που δεν παρατήρησε κανείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα