Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε στη Φαίη μας όλα τα «μυστικά» για τα κιλά που έχασε!

Η Μαρία Μπεκατώρου τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της κάτι το οποίο απολαμβάνει και η ίδια και είναι στα καλύτερα της.

Η παρουσιάστρια του “Still Standing” είχε το διάστημα πριν από την καραντίνα έχασε 9 κιλά, ενώ στο lockdown είχε το χρόνο να περπατήσει αρκετά και να γυμναστεί.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη μας τα πρώτα κιλά τα έχασε πιο εύκολα, αν και όπως λέει η ίδια δεν κάνει τακτικά γυμναστική καθώς λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων

δεν προλαβαίνει.

«Γυμναστική χαίρομαι πάρα πολύ που το λες, γιατί είχε γραφτεί, δεν έχω κάνει καθόλου. Ναι για περπάτημα πήγαινα. Περπάτησα και γυμνάστηκα πολύ στην καραντίνα όμως μόνο, μετά δεν είχα χρόνο.

Αλλά επειδή μου αρέσει πολύ όπως είμαι και επειδή δεν θέλω να αλλάξει αυτό, προσέχω. Ενώ στην αρχή τα πρώτα κιλά τα έχασα πιο εύκολα από ότι περίμενα, τώρα προσέχω.

Τρώω, ευχαριστιέμαι, αλλά μπορεί την άλλη μέρα να φάω ελάχιστα σε σχέση με την προηγούμενη. Εννοείται πως παίρνω ταπεράκια», είπε η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτοντας τα «μυστικά» για την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Δείτε όσα ανέφερε μετά το 03:40:

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου: «Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα το καλοκαίρι…»

Φαίη: Η συνάντηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η αποκάλυψη για το My style rocks!

Ειρήνη Ερμίδου: Η εμφάνιση της στο GNTM 3 που δεν παρατήρησε κανείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα