Ορφέας Παπαδόπουλος: «Εδώ και ένα χρόνο κάνω τατουάζ, το πρώτο το έκανα στη μητέρα μου»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγάπη του για την τέχνη του τατουάζ, αποκαλύπτοντας πως εδώ και έναν χρόνο έχει ξεκινήσει να κάνει, διαθέτοντας τους δικούς του πελάτες.

Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τατουάζ, ο Ορφέας Παπαδόπουλος

δήλωσε: «Ξεκίνησα το τατουάζ παράλληλα με το θέατρο και την υποκριτική, φυσικά ορμώμενος από τη ζωγραφική. Είναι αλληλένδετα. Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ, είναι πολύ δύσκολο, είναι μια εμπειρική τέχνη, δεν διδάσκεται στην Ελλάδα. Αν κάποιος θέλει να γίνει tattoo artist το κυνηγάει μόνος του κι όσο εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος τόσο ανοίγουν οι δρόμοι γι’ αυτόν».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει τατουάζ στη μητέρα του, το οποίο, μάλιστα, ήταν από τα πρώτα που «χτύπησε»: «Έχω κάνει τατουάζ στη μητέρα μου. Της έχω κάνει κάτι ψάρια. Ήταν τα πρώτα μου, θα μπορούσα και καλύτερα. Κάνω τατουάζ εδώ και έναν χρόνο, έχω βελτιωθεί αισθητά αυτόν τον χρόνο αλλά τώρα δεν προλαβαίνω να αναλάβω και τη μάνα μου. Θα επανέλθω όμως, μάνα στο υπόσχομαι».

Τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Εγώ έχω στα πόδια μου τατουάζ, είναι κάποια πράγματα που έχω κάνει εγώ σε εμένα για να καταλάβω τι σημαίνει πόνος, να δω τα βάθη από τις βελόνες».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Για πρώτη φορά στην ιστορία του reality δεν ολοκληρώνεται το αγώνισμα

 Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Συγκλόνισαν οι επικήδειοι των τραγικών γονιών

 Άννα Καραμανλή: «Δέχτηκα σεξιστική επίθεση» – Η απάντηση του Γιώργου Βαρεμένου

Keywords
Τυχαία Θέματα