Kate Middleton: Έδειξε τη μητρική πλευρά της – Επιβεβαιώνει τον τίτλο της “πριγκίπισσας των παιδιών”

13:11 2/2/2023 - Πηγή: InStyle

Τη γλυκιά μητρική της πλευρά έδειξε η Kate Middleton, η οποία βρέθηκε σε σχολείο του Λονδίνου, όπου συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για τα αρκουδάκια τους και τούρτες γενεθλίων.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προωθεί τη νέα της εκστρατεία Early Years, που στηρίζεται από το Royal Foundation Centre for Early Childhood, σε μια προσπάθεια να αναδείξει

τη σημασία των πρώτων χρόνων της ζωής ενός παιδιού. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο στο ανατολικό Λονδίνο και συζήτησε με τους μαθητές, οι οποίοι φάνηκε να ξετρελαίνονται με την Kate Middleton.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram τη βλέπουμε να κάθεται μαζί με τα παιδιά που κρατούν τα αγαπημένα λούτρινα κουκλάκια τους στην αγκαλιά τους. “Εγώ δεν έφερα το αρκουδάκι μου αλλά έφερα ένα βίντεο να δούμε” τους είπε η μητέρα τριών παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του Centre for Early Childhood στο YouTube, η Kate Middleton δείχνει πόσο τρυφερή και άμεση είναι με τα παιδιά, κάτι που την έχει καθιερώσει ως “πριγκίπισσα των παιδιών”, καθώς όπου πηγαίνει δείχνει πως μαγεύει τους μικρούς φίλους της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες τους όταν μεγαλώνουν ενώ επεσήμανε: “Όλοι έχουμε συναισθήματα. Είτε χαράς είτε λύπης. Αλλά αν έχουμε φίλους και οικογένεια γύρω μας, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι;“.

H Kate επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους να φροντίζουν τα παιδιά, να τους δίνουν αγάπη και καλοσύνη για να τα βοηθήσουν να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Στο βίντεο έδειχνε χαλαρή και ανέμελη, ενώ αγκάλιασε ιδιαίτερα ένα αγοράκι με το οποίο μίλησαν για τον Spiderman.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kate παρουσίασε τη νέα της πρωτοβουλία “Shaping Us”, την οποία περιέγραψε ως “το έργο της ζωής” της με μια λαμπερή δεξίωση στα BAFTA στο Λονδίνο, προτού συναντηθεί με ντόπιους στο Λιντς για να συζητήσουν το σχέδιο. Το έργο είναι μακροπρόθεσμο, ξεκινώντας από το πώς αναπτύσσεται ένα παιδί και τη σημασία των χρόνων διαμόρφωσης.

Θα “διερευνήσει σε μεγαλύτερο βάθος τη σημασία του κοινωνικού και συναισθηματικού κόσμου του παιδιού” και τη σημασία των σχέσεων, του περιβάλλοντος και των εμπειριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

“Η βασίλισσα στις καρδιές των παιδιών μας” σχολίασε σε άλλη ανάρτηση για την πρωτοβουλία μία ακόλουθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα