Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα – «Είμαι πολύ ερωτευμένη»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι, γεγονός που επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το γνωστό μοντέλο! Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ρωτήθηκε για το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο μαγαζί που εμφανίζεται ο σύντροφός της αλλά και τη σχέση τους.

Το όμορφο μοντέλο παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένη, αποκαλύπτοντας πως με τον σύντροφό της δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος

να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή.

Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο είμαι εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ναυπλιώτου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Η ανακοίνωση για την υγεία της

 Γιώργος Βαρεμένος – Άννα Καραμανλή: Χαμός στον αέρα του «Σήμερα» με το έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους

 Γιώργος Λιανός: Απαντά στο ενδεχόμενο επιστροφής Δαλάκα – Ασημίνας στο «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα