Ορέστης Τσανγκ: Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για δωρεά κατά του κορονοϊού

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκειμένου να κάνει μια δωρέα, ώστε να βοηθήσει στη δύσκολη μάχη που δίνεται κατά του κορονοιού.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους η κινέζικη κοινότητα δώρισε στο υπουργείο

ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.

«Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν
Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση.
#donation #chinaingreece #华人 #publichealth #fight #coronavirus», έγραψε ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση. #donation #chinaingreece #华人 #publichealth #fight #coronavirus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) στις 10 Απρ, 2020 στις 3:13 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Το νέο ξεκαρδιστικό τρέιλερ για την επιστροφή του «Καλό μεσημεράκι!»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Pink για τον κορονοϊό: «Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…»

Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια, η εντυπωσιακή τούρτα και οι ευχές!

Keywords
Τυχαία Θέματα