Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια, η εντυπωσιακή τούρτα και οι ευχές!

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Τσολάκη. Πολύ διαφορετικά από εκείνα των προηγούμενων ετών και μακριά από τους αγαπημένους της ανθρώπους, παρόλα αυτά μια ημέρα ξεχωριστή που η παρουσιάστρια δεν χάνει την αισιοδοξία της, στέλνοντας το μήνυμά της προς όλους τους followers της.

«Να γελάς…Να αγαπάς…Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή & την κάθε μέρα!!!Ακόμα και φέτος που όλοι ζούμε μια δύσκολη πραγματικότητα, στο τέλος σημασία έχει πως έχουμε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε συναισθήματα!!!Μου

λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι που φέτος δεν θα είναι δίπλα μου, αλλά νιώθω πως είναι πιο ΕΔΩ από ποτέ!!!νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για τη τύχη που έχω να νιώθω τόση αγάπη!!Να χαμογελάτε όλοι!!!Και να περάσουν όλα γρήγορα!!

Του χρόνου όλοι μαζί πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αγαπημένοι, πιο αγκαλιασμένοι από ΠΟΤΕ!!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη ποζάροντας χαμογελαστή δίπλα στην εντυπωσιακή της τούρτα που ήταν πενταπλή, σχηματίζοντας το όνομά της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να γελας…Να αγαπας…Να χαιρεσαι τη καθε στιγμη & τη καθε μερα!!!Ακομα κ φετος που ολοι ζουμε μια δυσκολη πραγματικοτητα,στο τελος σημασια εχει πως εχουμε ο ενας τον αλλο κ μοιραζομαστε συναισθηματα!!!Μου λειπουν οι δικοι μου ανθρωποι που φετος δεν θα ειναι διπλα μου,αλλα νιωθω πως ειναι πιο ΕΔΩ απο ποτε!!!νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη για τη τυχη που εχω να νιωθω τοση αγαπη!!Να χαμογελατε ολοι!!!Κ να περασουν ολα γρηγορα!! Του χρονου ολοι μαζι πιο δυνατοι,πιο ενωμενοι,πιο αγαπημενοι,πιο αγκαλιασμενοι απο ΠΟΤΕ!!! #birthdaygirl #mybirthday #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις 10 Απρ, 2020 στις 7:27 πμ PDT

Και δεν ήταν η μόνη! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες και με άλλες λαχταριστές τούρτες που κατέφθασαν στο σπίτι της, ενώ πόζαρε κρατώντας αγκαλιά μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα!

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Pink για τον κορονοϊό: «Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…»

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ

Ηρακλής Αποστολίδης: Τα σχόλια για την τελική δεκάδα του Masterchef και η πρόβλεψη για τους φιναλίστ!

Keywords
Τυχαία Θέματα