Η σειρά περιποίησης που ορκίζονται οι celebrities αφού τους χαρίζει τη λάμψη που θέλουν!

Οι celebrities τον τελευταίο καιρό αγαπούν να ανεβάζουν selfies στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Οι πιο τολμηρές μάλιστα είναι makeup free. Και η αλήθεια είναι πως ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η επιδερμίδα τους είναι super λαμπερή και φρέσκια. Οι ίδιες κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει το μυστικό και για τις περισσότερες είναι κοινό. Είναι ένα beauty brand

που αγαπούν πολύ και τα προϊόντα του υπάρχουν πάντα στο μπάνιο τους.

Πρόκειται για το Summer Fridays που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σε υπέροχες παστέλ συσκευασίες. Οι Kim Kardashian, Rosie Huntington-Whiteley και Jessica Alba είναι μόνο μερικές από τις θαυμάστριες του brand και φροντίζουν να ενημερώνουν τους followers πολύ συχνά για τα προϊόντα που έχουν εντάξει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Η Kim Kardashian και η Rosie Huntington για παράδειγμα έχουν πάντα μαζί τους την Jet Lag Mask της Summer Fridays ιδιαίτερα τις περιόδους που ταξιδεύουν πολύ.

Παράλληλα κάνουν απολέπιση με τις Overtime Mask και R+R Mask που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και την αφήνουν λαμπερή και απαλή.

H Jessica Alba με τη σειρά της δεν αποχωρίζεται το Super Amino gel Cleanser. Είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιεί κάθε πρωί ώστε να απομακρύνει υπολείμματα και ρύπους από την επιδερμίδα. Χάρη στα αμινοξέα το συγκεκριμένο προϊόν προετοιμάζει το δέρμα ώστε να δεχτεί πιο αποτελεσματικά τις φόρμουλες που ακολουθούν όπως είναι η ενυδατική κρέμα, η αντηλιακή και το serum. Στην τσάντα της υπάρχει επίσης πάντα το Lip Butter Balm που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη της. Ένα προϊόν που χρησιμοποιεί και τώρα που μένει σπίτι αφού εκτός από ενυδάτωση προσφέρει θρέψη και απαλότητα.

Τα Summer Fridays δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας αλλά τώρα που όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε τα αγοράζετε διαδικτυακά είναι μια καλή ευκαιρία να τα αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν το χρώμα στα νύχια σας ξεθωριάζει από το συχνό πλύσιμο των χεριών πρέπει να δείτε αυτά τα βερνίκια

Δείτε τo χτένισμα που θα κάνετε πανεύκολα και θα δείχνει σαν να έχετε βγει μόλις από το κομμωτήριο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα