Ονειρεύεσαι το τέλειο σώμα της Jessica Biel; Αυτά είναι τα μυστικά της!

Η Jessica Biel διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα σώματα της παγκόσμιας show biz. Αν θες να το αποκτήσεις και εσύ δες τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της.

Διατροφή

Όπως έχει πει η ίδια, δεν είναι από τις γυναίκες που καταναλώνουν ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν αλλά προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της σε καθημερινή βάση. Το πρωί τρώει δημητριακά, το μεσημέρι κρέας ψητό ή βραστό και το βράδυ ψάρι με σαλάτα.

Ανάμεσα στα γεύματά της, όποτε πεινάει, λέει ναι στα φρέσκα φρούτα.

Αυτό που την κάνει να μην “κλέβει” και να τηρεί με ευλάβεια το διατροφικό της πρόγραμμα είναι ότι έχει αφήσει την Κυριακή ελεύθερη να τρώει ό,τι θέλει. Έτσι, ξέρει πως όσο σκληρή και να είναι η καθημερινότητά της, έχει μία μέρα για να φάει όλα αυτά που μπορεί να της λείπουν.

Γυμναστική

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική της, προτιμάει να μην κλείνεται σε ένα γυμναστήριο αλλά να γυμνάζεται στη φύση έχοντας για παρέα είτε τον Justin είτε τα σκυλιά της.

Συγκεκριμένα της αρέσει να τρέχει γρήγορα τρεις φορές την εβδομάδα και να κάνει πεζοπορία και ποδήλατο. Από την άλλη όταν είναι με τους φίλους της παίζει μαζί τους βόλεϊ στην παραλία ή και ποδόσφαιρο.

Τέλος, όπως έχει πει ο personal trainer της, η ηθοποιός ακολουθεί μία αρκετά βάναυση προπόνηση καθώς γυμνάζεται περισσότερο από μιάμιση ώρα καθημερινά. Πέρα από τις αερόβιες ασκήσεις, κάνει πολλά βάρη, πολεμικές τέχνες, τοξοβολία και γιόγκα. Αυτό που επιθυμεί είναι να έχει ένα στεγνό κορμί χωρίς ίχνος λίπους.

Δες ακόμα: Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα