Όλες οι νέες τάσεις στα φορέματα του Καλοκαιριού- Για να είσαι πλήρως ενημερωμένη

Ποια φορέματα θα φορεθούν περισσότερο αυτή την άνοιξη; Βρήκαμε τις τάσεις που αναμένεται να φορεθούν πιο πολύ τη νέα σεζόν. Ποια σχέδια, χρώματα και στιλ θα κυριαρχήσουν;

#1. Yellow, yellow, yellow

Το κίτρινο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν και θα το επιλέξουμε σε πολλά καλοκαιρινά μας σύνολα.

#2. Διαφάνειες

Όλοι οι σχεδιαστές φέτος δείχνουν την αδυναμία τους στα

διαφανή υφάσματα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό καθώς μας ωθούν στο να αγαπήσουμε και να αναδείξουμε καλύτερα το σώμα μας.

#3. Μίνιμαλ

Αν αγαπάς τα μίνιμαλ σχέδια τότε φέτος είναι η χρονιά σου καθώς ο μινιμαλισμός γίνεται το ίδιο viral με τον μαξιμαλισμό.

#4. Watercolor

Όπως έχουμε πει ξανά τα tie dye prints αντικαθίστανται φέτος από τα watercolor designs. Τα φορέματα που μοιάζουν να έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι με τέμπερες είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν.

#5. Volume

Φέτος το καλοκαίρι θέλουμε φορέματα με όγκο και ένταση! Η Leonie Hanne επιλέγει ένα λευκό φόρεμα με πολύ όγκο και δημιουργεί ένα statement look που ξεχωρίζει.

#6. Λουλούδια

Όσο πιο έντονα είναι τα λουλούδια πάνω σε ένα φόρεμα τόσο το καλύτερο. Τριαντάφυλλα, κρίνα, μαργαρίτες είναι μερικά από τα prints που θα δούμε σε πιο έντονο βαθμό στα καλοκαιρινά μας φορέματα.

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα