Look of the day: Οι δυο πιο elegant τρόποι να φορέσεις το μαύρο κοστούμι!

Πριν λίγες μέρες, η Monica Bellucci, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας φορώντας ένα μαύρο επιβλητικό κοστούμι, με μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, που υπήρξε και παραμένει, σύμβολο μεσογειακής ομορφιάς και θηλυκότητας έχει κάνει και στο παρελθόν αντίστοιχες στιλιστικές επιλογές αποδεικνύοντας ότι ακόμα και ένα τέτοιο outfit, που είναι πλήρως ταυτισμένο με αντρικές φιγούρες, μπορεί να μεταμορφωθεί, αποκαλύπτοντας την γυναικεία του υπόσταση.

Η μοναδικότητα του μαύρου κοστουμιού κρύβεται στην έμφυτη

κομψότητα και τον δυναμισμό, που το συνοδεύουν. Η διαχρονικότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και κάθε φορά προσαρμόζεται στις εκάστοτε περιστάσεις, αλλά και στο στιλ και τον χαρακτήρα του ατόμου που το φοράει.

Οι γυναίκες που επιλέγουν μαύρο κοστούμι, κάνουν τη δική τους δήλωση, φανερώνοντας την ανεξαρτησία και το δυναμισμό τους, διατηρώντας παράλληλα το sexiness τους. Εξάλλου, το μαύρο κοστούμι έχει μια τολμηρή γοητεία που πάντα διεγείρει τη φαντασία για το τι κρύβεται πίσω από το αυστηρό προσωπείο του.

Σε κάθε προσωπικότητα, ταιριάζει και διαφορετικό μαύρο κοστούμι. Για παράδειγμα, υπάρχουν εκείνες που προτιμούν τις oversized γραμμές και εκείνες που αγαπούν να ρούχα που διαγράφουν τη σιλουέτα. Ωστόσο, υπάρχουν δύο τρόποι να φορέσετε το κοστούμι σας, που σίγουρα θα σας αρέσουν πολύ και αποτελούν και μια ωραία στιλιστική πρόταση για αυτές τις μέρες.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Ο πρώτος, είναι η επιλογή της Φαίης Σκορδά, η οποία φόρεσε το μαύρο κοστούμι της με τον πλέον νεανικό και ανοιξιάτικο τρόπο, επιλέγοντας να το συνδυάσει με crop top και sneakers.

Έτσι, κατάφερε να είναι casual και ταυτόχρονα sexy χωρίς όμως όλο αυτό να δείχνει επιτηδευμένο.

Τα crop tops είναι μεγάλη τάση και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα φορέσετε και εσείς, που δεν είστε ακόμη ιδιαίτερα εξοικειωμένες μαζί τους.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Από την άλλη η πάντα κομψή Σταματίνα Τσιμτσιλή, κινήθηκε σε έναν πιο κλασσικό συνδυασμό που όμως επίσης μας άρεσε πολύ.

Φόρεσε το μαύρο κοστούμι της κλειστό, προσθέτοντας μια φαρδιά ζώνη στη μέση η οποία έδωσε σχήμα στο outfit.

Ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα, που έδιναν αέρα στο κατά τα άλλα κλειστό σύνολο.

Με όποιον τρόπο κι αν φορέσετε το μαύρο κοστούμι σας, επενδύστε σε κοσμήματα και αξεσουάρ που θα του δώσουν επιπλέον λάμψη και θα το αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Τα pink σύνολα της Leonie Hanne μας εμπνέουν να προσθέσουμε περισσότερο ροζ στις εμφανίσεις μας 

Keywords
Τυχαία Θέματα