Ποιο είναι το νέο ζευγάρι του «Survivor All Star»;

Μέσα από το «Πρωινό μας» έγινε αναφορά στο «Survivor All Star» και στο νέο ζευγάρι που φαίνεται να έχει το reality επιβίωσης.

Ο Νίκος Παρτσώλης είπε ότι υπάρχει μια γυναίκα ωστόσο που πολιορκεί τον άντρα αυτόν, και παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι η έλξη του ζευγαριού είναι σαρκική.

Η Φαίη εξέφρασε τις απορίες της και έκανε έναν διάλογο με τον συνεργάτη της που είχε χιούμορ και διαφωνίες. Ωστόσο, δεν έγινε η αποκάλυψη των ονομάτων!

«Έχω την εντύπωση πως ναι, τους έδωσα στεγνά! Δεν ξέρω κάτι συζητιέται στην ζούγκλα

αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει! Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούνε γιατί όχι εμείς εκεί είμαστε!», είπε πριν διάστημα ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

«Είναι τραγικό το βίντεο που βγήκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει από τα σκουπίδια. Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο. Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις», είχε αναφέρει πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός.

Πηγή: Hello.gr

Διαβάστε επίσης:

Θύμα απάτης γνωστός Έλληνας YouTuber: Αποκαλύπτει πώς απέσπασαν 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να αναφέρω μία δυσάρεστη είδηση» -Συγκινημένη στον αέρα του «Happy Day»

Μαρία Κορινθίου: «Όλα ήταν τοξικότητα, ανέβηκα στην ζυγαριά και έπαθα σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα