Τα ωραιότερα λάδια σώματος για συγκλονιστική καλοκαιρινή λάμψη!

Μπορεί να μην έχετε μαυρίσει ακόμη αλλά τα αέρινα, κοντά φορέματα και τα σανδάλια σας τα φορέσατε, σας είδαμε. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζετε περισσότερο το δέρμα στο σώμα σας ώστε να δείχνει βελούδινο και υπέροχο. Η ενυδατική κρέμα είναι πλέον μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας και εκείνο που αναζητάτε είναι η λάμψη. Εκείνη που κάνει το σώμα σας να δείχνει sexy και τέλειο.

Εμείς έχουμε να σας πούμε ότι ένας τρόπος υπάρχει να την αποκτήσετε: Απλώνοντας ένα από τα ωραιότερα, ενυδατικά λάδια σώματος με shimmer. Ειδικά

στις καλοκαιρινές, βραδινές σας εξόδους είναι το προϊόν που θα λατρέψετε αφού αναβαθμίζει το look σας και σας κάνει να δείχνετε σαν star του Hollywood. Το γνωρίζετε άλλωστε ότι οι celebrities τα λατρεύουν και τα απλώνουν σε κάθε τους επίσημη εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 12 Απρ, 2019 στις 4:28 μμ PDT

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, για εσάς τα ωραιότερα και έχουμε να σας πούμε ότι έχουν ταυτόχρονα ένα διακριτικό άρωμα που θα σας ξετρελάνει.

Fenty Beauty Body Lava: Μια ολοκαίνουρια φόρμουλα και το αγαπημένο προϊόν της Rihanna. Αφήνει στο δέρμα μια λάμψη μικρο-πέρλας που είναι ονειρεμένη ενώ παράλληλα χαρίζει έξτρα απαλότητα. Απορροφάται εύκολα και διαρκεί όλη μέρα.

Sol de Janeiro Glowmotions: Περιέχει έλαιο καρύδας και capuacu butter και αυτό σημαίνει ότι χαρίζει στο δέρμα μια εξωτική εσάνς Το απλώνετε αμέσως μετά το ντους και απολαμβάνετε την τέλεια λάμψη του όλη μέρα και νύχτα.

Patrick Ta Major Glow Body Oil: Είναι το αγαπημένο λάδι celebrities όπως οι Bella Hadid, Kaia Gerber, Adriana Lima και Rosie Huntington-Whiteley αφού το δημιούργησε ο προσωπικός τους make up artist. Λανσαρίστηκε πριν από λίγες μέρες και είναι ήδη sold out. Ο Ta λατρεύει τις λάμψεις και αυτό είναι γνωστό σε όλες μας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να δημιουργήσει το πιο λαμπερό λάδι ever.

Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil: Κατάλληλο για όσες θέλετε διακριτική λάμψη και πρακτική εφαρμογή. Ψεκάζετε σε όλο το σώμα εύκολα και γρήγορα.

Huda Beauty N.Y.M.P.H. Not Your Mama’s Panty Hose All Over Body Highlighter: Η ονομασία του τα λέει όλα. Μια φόρμουλα με βάση το νερό. Ανακινείτε καλά πριν τη χρησιμοποιήσετε και θα αποκτήσετε στο λεπτό μια λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη.

Διαβάστε ακόμη:

Η January Jones απέκτησε το κούρεμα των ονείρων σας

Τα φον ντε τεν που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και ο τρόπος να τα απλώσετε σωστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα