Οι βλεφαρίδες της Gigi Hadid στο Met Gala ήταν ένας beauty μαραθώνιος!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά eye looks που είδαμε στο Met Gala ήταν αναμφισβήτητα εκείνο της Gigi Hadid. Μαζί με τη Lady Gaga φυσικά αλλά είναι εκτός συναγωνισμού η δεύτερη μιας και οι εμφανίσεις της είναι πάντα μια κατηγορία από μόνες τους.

Η Hadid αποφάσισε να αποκτήσει τεράστιες λευκές βλεφαρίδες που έκαναν το Isntagram να πέσει και τα φλας να αστράφτουν ασταμάτητα. Φυσικά όλοι έκαναν focus στο βλέμμα της και εκείνη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις 7 Μάι, 2019 στις 11:52 πμ PDT

Υπέυθυνη για το μικρό αυτό θαύμα ήταν η make up artist Erin Parsons η οποία παράλληλα είναι και eyelashes expert. Η Parsons χρειάστηκε περισσότερες από τρεις ώρες για να τοποθετήσει τις βλεφαρίδες αφού η εφαρμογή ήταν δύσκολη και έπρεπε να γίνει με μεγάλη προσοχή. Τοποθετήθηκαν μία μία οι βλεφαρίδες και σαν υλικό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Τώρα πως κατάφερε να αντέξει τόσο βάρος στα μάτια της η Hadid είναι μια άλλη ιστορία που μόνο εκείνη μπορεί να διηγηθεί. Γνωρίζει όμως ότι η εμφάνιση της συζητήθηκε πολύ και ο βασικότερος λόγος ήταν η συγκεριμένη λεπτομέρεια.

Διαβάστε ακόμη:

Και το βραβείο ωραιότερου hair look στο Met Gala πάει στην Ciara!

Δείτε πως θα αποκτήσετε τo bronze δέρμα της Emily Ratajkowski

Keywords
Τυχαία Θέματα