Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο γιος τους!

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν στις 6 Μαΐου, το πρωτότοκο παιδί τους. Ο γιος των υψηλοτάτων ζυγίζει 3,5 κιλά.”, αναφερόταν μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι για τον ερχομό του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Eνθουσιασμένος ο πρίγκιπας Harry ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της

Meghan Markle κατά τη διάρκεια του τοκετού, δήλωσε στο Sky News μίλησε για τον ερχομό του γιου του: “Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους. Ηταν η πρώτη μου γέννα, ήταν εκπληκτικό, απόλυτα απίστευτο και είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Οπως θα έλεγε κάθε πατέρας και κάθε γονιός, το μωρό είναι απόλυτα απίστευτο. Πεθαίνεις για αυτό το μικρό πλασματάκι. Είμαι στα ουράνια”.

Δύο μέρες αργότερα η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση της με το μωρό. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο γιο τους.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 8, 2019 at 6:34am PDT

Λίγα λεπτά πριν, μέσω του λογαριασμού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Instagram, δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε η Ελισάβετ και ο Φίλιππος με τον νεογέννητο. Μάλιστα, μέσω της λεζάντας έγινε γνωστό πως το όνομα που θα πάρει το μωρό είναι Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 8, 2019 at 8:39am PDT

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef-Trailer: Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά!

Ζευγάρι της ελληνικής παντρεύεται και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου!

Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη: Βάφτισαν τη 2,5 ετών κόρη τους, Μαλένα!

Keywords
Τυχαία Θέματα