Τώρα υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε τέλεια, μακριά μαλλιά και στοιχίζει λιγότερο από €5!

Το βασικό ζητούμενο όλων σας είναι τα υπέροχα, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Ειδικά όσων δεν θέλετε να τα κόψετε ακολουθώντας την τάση της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα φροντίζετε σχολαστικά με προϊόντα που θρέφουν την τρίχα και την προστατεύουν.

Η L’Oréal Paris λοιπόν σας δίνει και πάλι τη λύση και σας συστήνει στην οικογένεια Dream

Long, την Elvive Dream Long Hot Mask, την πρώτη θερμαινόμενη μάσκα μαλλιών που επανορθώνει ολοκληρωτικά το μήκος των μαλλιών.

Οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να υιοθετήσετε το trend των μακριών μαλλιών. Αυτό όμως απαιτεί γερά και υγιή μαλλιά και το να διατηρήσετε υγιή μαλλιά είναι δύσκολο όταν η καθημερινή σου ρουτίνα περιλαμβάνει τη χρήση ισιωτικής και σεσουάρ. Σωρευτικές χρήσεις από θερμαινόμενες μηχανές και βούρτσες μπορούν να δημιουργήσουν σπασίματα στα μαλλιά κάνοντας πιο δύσκολη τη διαδικασία να μακρύνουν. Η Dream Long Hot mask έρχεται να βοηθήσει τη διαδικασία φέρνοντας τη μάσκα μαλλιών – trend για περιποίηση κομμωτηρίου στο μπάνιο σας. Τελικά, τα μακριά μαλλιά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα για όλους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Hair Official (@lorealhair) στις 13 Φεβ, 2019 στις 5:11 πμ PST

Αυτή η νέα ρουτίνα περιποίηση μαλλιών περιλαμβάνει μια καινοτόμο θεραπεία που χωρίζεται στη διαδικασία χωρισμένη σε 2 μέρη:

α)μια μάσκα εντατικής επανόρθωσης συνδυαζόμενη

β)με ένα αυτοθερμαινόμενο σκουφάκι που έχει εμπνευστεί από επαγγελματικά μηχανήματα ατμού.

Είναι σαν κάνεις home spa για τα μαλλιά σας – στην άνεση του σπιτιού σας! Η Hot mask θρέφει αμέσως τα μαλλιά ,αφήνοντας τα απαλά, μεταξένια και πλήρως θεραπευμένα.

Η Hot mask μειώνει τη φθορά στην επιφάνεια κατά 100%. Η σύσταση της είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και καστορέλαιο για εντατική θρέψη στις ίνες των μαλλιών και ένα σκουφάκι με θερμαντικό λάδι που χρησιμοποιεί τα ισχυρά πλεονεκτήματα της θερμότητας για βαθιά φροντίδα και θρέψη.

Long hair goals σε 10 λεπτά

Βήμα πρώτο: Μετά το λούσιμο εφαρμόστε τη μάσκα σε σκουπισμένα νωπά μαλλιά

Βήμα δεύτερο: Φορέστε το σκουφάκι από την πλευρά της θερμαντικής λοσιόν

Βήμα τρίτο: Κάντε μασάζ στο κεφάλι για να ενεργοποιήσετε τη θερμοκρασία

Βήμα τέταρτο: Περιμένετε 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε προσεχτικά και ετοιμαστείτε με στυλ!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε τo bronze δέρμα της Emily Ratajkowski

Αυτό είναι το μυστικό νεότητας της Kris Jenner, της No 1 mom-manager του πλανήτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα