Οι top 5 κρέμες σώματος για βαθιά ενυδάτωση που μοσχοβολούν!

Ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς στο μπουντουάρ μας είναι η κρέμα σώματος ειδικά το καλοκαίρι αλλά και μετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο που η επιδερμίδα μας έχει αφυδατωθεί!

Σκέψου το… Υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό από ένα χλιαρό ντους μετά την παραλία και να εφαρμόσεις μετά με την αγαπημένη σου body cream; Νιώθεις μεμιάς βαθιά ενυδάτωση, επαναφέρεις στο σώμα σου τη χαμένη υγρασία και μυρίζεις φανταστικά.

Έχω να σου προτείνω τις top 5 κρέμες
σώματος που άμα τις δοκιμάσεις θα με θυμηθείς!

#1.SOL DE JANEIRO – Brazilian Bum Bum Cream

Μια κρέμα για το σώμα ταχείας απορρόφησης που βοηθάει στη σύσφιγξη και τη λείανση της εμφάνισης των πόρων. Το φιστίκι και η καραμέλα αρωματίζουν διακριτικά την επιδερμίδα.

#2.Avon – Care Cocoa

Η κρέμα σώματος Avon Care Cocoa φροντίζει το δέρμα σας και του παρέχει την απαραίτητη θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί.

#3.RITUALS – The Ritual of Sakura Body Cream

Ένα μοναδικό μείγμα με αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και το συστατικό Centella Asiatica, το οποίο βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένο με θρεπτικό γάλα ρυζιού και λουλουδένιο άρωμα από άνθη κερασιάς. Προσφέρει εντατική θρέψη και συσφίγγει την επιδερμίδα.

#4.JO MALONE LONDON – Pomegranate Noir Body Creme

Η κρέμα σώματος θρέφει ενώ πολυτελή αρώματα αναδεικνύουν την μυρωδιά του δέρματος σας.

#5.Lierac – Body-Nutri+ Lait Relipidant

Αποτρέπει την υπερβολική ξηρότητα, προσφέρει ενυδάτωση κατά του ερεθισμού και αποκαθιστά την άνεση του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος.

Κοίταξε αυτήν την περίοδο να  φροντίσεις την επιδερμίδα σου λίγο παραπάνω για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα αλλά και για να πεις αντίο στην αφυδατωμένη επιδερμίδα σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Chocolate nails: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που μας έχει τρελάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα