Πόπη Μαλλιωτάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές -Η ανακοίνωσή της

Η Πόπη Μαλλιωτάκη πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και το ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.  Η Πόπη Μαλλιώτακη συντάσσεται στο πλευρό του Φίλιππου Καμπούρη στον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Η
ανακοίνωση της Πόπης Μαλλιώτακη για την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

«Είπα κι εγώ το «ναι» στην «Μάχη για την Αττική», μετά την όμορφη προσέγγιση και παρότρυνση του Φίλιππου. Αποφάσισα να βγω πρώτη φορά υποψήφια, μετά από αρκετές προτάσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Ελπίζω να μας στηρίξετε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», κατέληξε στο μήνυμά της η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

Πριν από μερικούς μήνες, η Πόπη Μαλλιωτάκη  φιλοξενήθηκε  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα της. Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media για την εξωτερική εμφάνισή της.

«Έχω αδυνατίσει, έκανα πλαστικές. Έχω κάνει στήθος και κοιλιά, όμως προσέχω και τη διατροφή μου. Δέχθηκα πολλές επικρίσεις στο Instagram. Έκανα και λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική», είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Κάποια πράγματα πάνω στο σώμα μου που δεν μου αρέσουν θέλω να τα διορθώνω. Δεν είναι κακό. Έχω κάνει δύο παιδιά και είχε η κοιλιά μου είχε μία μικρή χαλάρωση. Έχω και μία κόρη πάνω από 30 χρονών που ζει στο Τέξας», συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όλη η Ελλάδα βάζει φίλτρα στο Instagram. Όταν πηγαίνω να κάνω μία δουλειά και δεν είναι καλός ο φωτισμός, εννοείται ότι θα βάλουμε φως. Βάζω FaceApp. Δεν έχω να κρύψω τίποτα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: Διακοπές με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη – Φωτογραφίες

Το παρατράβηξε η Kim με το photoshop: Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η πραγματική της μέση

Ευθύμης Ζησάκης: Διακοπές στη Σίφνο με τη σύντροφό του λίγο πριν τον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα