Σοφία Φαραζή: Το άλμπουμ του μαγευτικού ταξιδιού της στη Ζανζιβάρη

Η Σοφία Φαραζή επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να κάνει ένα μακρινό ταξίδι εκτός της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Αφρική. Η ηθοποιός επισκέφτηκε τη μαγευτική Ζανζιβάρη, βιώνοντας μια πρωτόγνωρη και σίγουρα αξέχαστη εμπειρία.

Λίγο πριν επιστρέψει στα πλατό για την έναρξη των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι», η Σοφία Φαραζή εξερεύνησε μαζί με την παρέα της την περιοχή, ξεναγήθηκε στις δημοφιλείς τοποθεσίες και φυσικά έκανε τις βουτιές

της στον Ινδικό Ωκεανό.

Μετά τη Μαρία Μπακοδήμου και την Ελένη Ράντου ακόμα μία Ελληνίδα θέλησε να ταξιδέψει στην περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική, συλλέγοντας αναμνήσεις.

Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. Χαλαρή και ξεκούραστη η Σοφία Φαραζή μας έδειξε τα πιο ανέμελα «κλικ» της αλλά και τα μέρη όπου της έκλεψαν την καρδιά.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να κάνει χένα, αποκαλύπτοντας το νέο απόκτημα στο χέρι της. Βαρκάδες, περπάτημα στις εντυπωσιακές παραλίες με τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά, ξεναγήσεις στα χωριά ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που περιελάμβανε το πρόγραμμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φαραζή (@sofia_farazi)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φαραζή (@sofia_farazi)

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 ευρώ από αυτό»

 Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: Διακοπές με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη – Φωτογραφίες

 Ευθύμης Ζησάκης: Διακοπές στη Σίφνο με τη σύντροφό του λίγο πριν τον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα