H Victoria Beckham δημιούργησε τα πιο ωραία office looks που θα σε πείσουν να ανανεώσεις το στιλ σου!

Η Victoria Beckham είναι αδιαμφισβήτητα η Βασίλισσα του office look καθώς τις τελευταίες σεζόν οι κολεξιόν της έχουν αυτή την κατεύθυνση. Η ίδια δεν πραγματοποίησε επίσημο show στην Εβδομάδα Μόδας αλλά παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε όλα τα μεγάλα sites μόδας και είναι εκπληκτική!

Victoria ποντάρει φέτος σε ανάλαφρα φορέματα, σε ζωρές αποχρώσεις και σε μεγάλα ντεκολτέ που κάνουν τη διαφορά.

#To office look γίνεται ακόμα πιο σοβαρό χωρίς όμως να χάνει τη γοητεία του. Τα ροζ και παλ πουκάμισα που χρησιμοποίησε η σχεδιάστρια μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό.

Victoria Beckham μας δείχνει πώς να κάνουμε σωστό layering. Συγκεκριμένα επιλέγει να φορέσει στο μοντέλο της ζιβάγκο, πουκάμισο, blazer και παλτό!

#Τα αφηρημένα φλοράλ σχέδια της Victoria Beckham είναι ένα όνειρο.

#Η σχεδιάστρια αγαπάει τα καρό υφάσματα φέτος και μας προτείνει να επιλέξουμε το κοστούμι μας σε ένα καρό σχέδιο.

#Το έντονο πράσινο είναι ένα χρώμα που η Victoria Beckham αγαπάει ιδιαίτερα.

#Πολλά μοντέλα φοράνε λουλούδια στο πέτο ή στον λαιμό. Λέτε να δούμε αυτή την τάση να κυριαρχεί και σε άλλα shows αυτή τη σεζόν;

#Το κυρίαρχο χρώμα στην κολεξιόν της Beckham είναι το μπεζ και πρόκειται για μια απόχρωση που πολλοί σχεδιαστές εμπιστεύονται και φέτος.

#Η σχιασιάστρια «παίζει» με τους μπεζ τόνους δημιουργώντας μοναδικά looks που εντυπωσιάζουν.

#Τα tweed blazers κάνουν και φέτος την εμφάνισή τους και έρχονται για να δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!- Μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το Φθινόπωρο!- Δες εδώ τις πιο όμορφες ιδέες!

4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Ανανέωσε το στιλ σου ακολουθώντας τα τρικς που θα δεις σε αυτό το post.

Keywords
Τυχαία Θέματα