Ξεχάστε τα extensions και δείτε τις μάσκαρα που θα χαρίσουν συγκλονιστικό μήκος στις βλεφαρίδες

Οι διακοπές είναι παρελθόν και πιθανότατα αρκετές από εσάς κάνετε τα τελευταία μπάνια της χρονιάς. Σιγά αλλά σταθερά αποκτάτε και πάλι τους γνωστούς καθημερινούς ρυθμούς και ετοιμάζεστε για το φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει πως, όσο αφορά το beauty, ανανεώνετε το νεσεσέρ σας και επισκέπτεσθε κομμωτή, μανικιουρίστ και αισθητικό ώστε να ανανεωθείτε. Κάποιες από εσάς μάλιστα σκέφτεστε να τοποθετήσετε extensions

στις βλεφαρίδες σας. Για πρώτη ή για άλλη μία φορά. Όχι, δεν θα σας πω τι πιστεύω για τη συγκεκριμένη διαδικασία απλά θα σας τονίσω ένα μόνο πράγμα: Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες αρκεί να αποκτήσετε τη σωστή μάσκαρα. 

Έχω μάλιστα να σας προτείνω mascara που θα χαρίσουν στις βλεφαρίδες μήκος που ούτε εσείς οι ίδιες δεν θα πιστεύετε. Και μάλιστα ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το κόστος. 

Οικονομική: L’ Oreal Paris Voluminous Original Volume Building Mascara: Εκτός από μήκος χαρίζει όγκο και χρώμα. Παράλληλα δεν αφήνει υπολείμματα και απλώνετε πανεύκολα.

Αδιάβροχη: Dior Diorshow Waterproof Mascara. Αν προτιμάτε τη συγκεκριμένη φόρμουλα όλες τις εποχές αυτό είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Είναι η αγαπημένη της Meghan Markle αλλά και των celebrity make up artists. Παραμένει στη θέση της όλη μέρα ενώ χωρίς μουτζούρες. Φυσικά θα πρέπει να την αφαιρέσετε με το κατάλληλο προϊόν γα ντεμακιγιάζ ματιών.

Fiber: Αν είστε λάτρης του συγκεκριμένου τύπου μάσκαρα τότε μην ψάχνετε άλλο. Η Benefit They’re Real Lengthening & Volumizing Mascara θα σας χαρίσει όλα όσα ζητάτε. Μήκος, όγκο, ένταση, καμπύλες και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Θρέψη: Με την Clarins Be Long Mascara εκτός από έξτρα μήκος θα δείτε τις βλεφαρίδες σας να μεταμορφώνονται μετά από μερικές εβδομάδες μιας και χάρη στις σύνθεση της χαρίζει θρέψη και δύναμη.

Σταθερότητα: Bobbi Brown Intensifying Long-Wear Mascara. Μένει στη θέση της για 18 περίπου ώρες ενώ χαρίζει απίστευτο μήκος και έξτρα όγκο μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη

To νέο hair look της Kristen Stewart της χαρίζει τον τίτλο της πιο cool παρουσίας στο κόκκινο χαλί

Keywords
Τυχαία Θέματα