Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκη!

Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, τελέστηκε την Παρασκευή (17/7) ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκη και του Ιταλού Μίδα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο Ουίνδορ. Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 20 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram κοινοποίησε φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός, ενώ μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρονται λεπτομέρειες του γάμου.

«Συγχαρητήρια στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

και τον κ. Edoardo Mapelli Mozzi! Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Windsor την Παρασκευή 17 Ιουλίου. H πριγκίπισσα Βεατρική και ο Κύριος Edoardo Mapelli Mozzi γιόρτασαν τον γάμο τους με την πιο κοντινή τους οικογένεια.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι απεικονίζεται με την Αυτού Μεγαλειότητα, την Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φόρεσε ένα vintage φόρεμα Norman Hartnell και τη διαμαντένια τιάρα Queen Mary, τα οποία ανήκουν στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας. Την τιάρα την είχε φορέσει η Μεγαλειότητά της την ημέρα του γάμου της το 1947», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Jul 19, 2020 at 7:11am PDT

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Jul 18, 2020 at 2:01pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Η αντίδραση της Παυλίνας Βουλγαράκη στα δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με γνωστό μουσικοσυνθέτη

Alpha Παντού: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα πρωινή εκπομπή του Alpha!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε σε ποιο νησί κάνει διακοπές μετά το τέλος της εκπομπής της!

Keywords
Τυχαία Θέματα