DIY: Ένα leave in conditioner που θα χαρίσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη μετά την παραλία!

Η θάλασσα, ο ήλιος και το χλώριο της πισίνας η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας προκαλώντας ξηρότητα και θαμπάδα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακά προϊόντα κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

Παράλληλα πρέπει αμέσως μετά να απλώνετε προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Εμείς σας προτείνουμε όμως και ένα ακόμη που θα φτιάξετε μόνες στο σπίτι με δύο απλά υλικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Bartlett (@alexandra__bartlett)

στις 17 Ιούλ, 2020 στις 1:56 μμ PDT

Πρόκειται για ένα leave in conditioner που κάνει θαύματα. Θα χρειαστείτε μάσκα ενυδάτωσης ή conditioner, νερό και ένα μπουκαλάκι με σπρέι. 

Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά γεμίζετε μέχρι τη μέση με νερό το μικρό μπουκάλι. Στη συνέχεια προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας μάσκα ενυδάτωσης και αναδόμησης ή conditioner. Το ανακινείτε καλά μέχρι να αναμειχθούν καλά.

Το leave in conditioner είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να το απλώνετε ενώ είστε στην παραλία ή το πρωί πριν φύγετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tara vance ❀ hair stylist (@hairby_taravance) στις 17 Ιούλ, 2020 στις 1:27 μμ PDT

Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν την απαραίτητη υγρασία χωρίς να βαρύνουν ενώ θα είναι λαμπερά και απαλά. Μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσάντα σας ένα καπέλο ή ένα μαντήλι.

Αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα ή την πισίνα ταμπονάρετε με απαλές κινήσεις, ψεκάστε μικρή ποσότητα leave in condtioner επιμένοντας στις άκρες που είναι πιο εύθραυστες, αποφύγετε τις ρίζες, χτενίστε τα και φορέστε  ένα από τα δύο.

Τι λέτε κορίτσια; Θα το δοκιμάσετε; Εμείς πάντως σας λέμε ένα μεγάλο ναι.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

To άρωμά σας δεν κρατάει πολύ; Πιθανότατα κάνετε αυτά τα 3 λάθη

To τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι η τέλεια ιδέα για την παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα