Το αγαπημένο κραγιόν της Kate Middleton ταιριάζει σε όλες σας και είναι ό,τι ωραιότερο για το καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Η Kate Middleton ζει στο Παλάτι τα τελευταία 10 χρόνια. Αν και έκανε την εμφάνισή της η Meghan Markle και στάθηκε στο πλάι της βασιλικής οικογένειας η Δούκισσα του Campridge συνέχισε να είναι η αγαπημένη των Βρετανών.

Οι θαυμάστριες και ο Τύπος συνεχίζουν να ασχολούνται με όλες τις λεπτομέρειες κάθε της εμφάνισης προσπαθώντας παράλληλα να φέρουν στο φως το brand του

πουά φορέματος που επιλέγει για μια εμφάνιση, ή τις μπαλαρίνες της και το κραγιόν που συνηθίζει να φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hey guys Thank you so much for all of you who still around I’m sorry I didnt say anything when I didnt update anything for a month. For those who concern, don’t worry, i’m fine! And i really hope all of you do too. Now i’m back to update things about our lovely Kate regulary, and will start with details of her video chats from april-may in the next post. Love you all, stay safe and healthy with your love ones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddletonnn) στις 8 Ιούν, 2020 στις 6:57 πμ PDT

Οι beauty experts που επιμελούνται το look της αποκαλύπτουν κατά καιρούς μικρές λεπτομέρειες ικανοποιώντας την περιέργεια των θαυμαστριών της. Τελευταία μάλιστα μάθαμε ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν. Εκείνο που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της και φοράει σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της.

Πρόκειται για το Bobbi Brown Lip Color, Sandwash Pink. Μια διακριτική ροζ απόχρωση που ταιριάζει στο μεσαίο τόνο του δέρματος της και την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα συνδυάζεται τέλεια σχεδόν με όλα τα make up looks που υιοθετεί η Middleton, τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές της εμφανίσεις.

Εμείς με τη σειρά μας, πιστεύουμε πως το συγκεκριμένο ροζ είναι εμβληματικό, κλασικό και τέλειο για το Καλοκαίρι αλλά και το Φθινόπωρο. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Δούκισσας και να πάρει θέση και στο δικό σας νεσεσέρ.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Δείτε γιατί πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας στεγνά αν είναι σγουρά ή λεπτά!

To άρωμά σας δεν κρατάει πολύ; Πιθανότατα κάνετε αυτά τα 3 λάθη

Keywords
Τυχαία Θέματα