Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν τα ωραιότερα eye looks του Χειμώνα

Το χρώμα στα μάτια είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν. Εκτός από το eyeliner οι σκιές είναι εκείνες που παίρνουν και πάλι τη θέση τους στο νεσεσέρ σας. Smoky, nude και μονοχρωματικό look είναι εκείνα που αγαπάτε πολύ και θα το πετύχετε μόνο με τα σωστά προϊόντα, αποχρώσεις και υφές. Είναι δύσκολο και μη οικονομικό να δημιουργήσετε συλλογή με μονές σκιές και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχετε τις κατάλληλες παλέτες σκιών. Σας βοηθούν να κάνετε άπειρους συνδυασμούς και να δημιουργήσετε τόσο τα καθημερινά eye looks όσο και τα βραδινά

και πιο επίσημα.

Και μην ξεχνάτε πως έρχονται γιορτές. Party time δηλαδή και το βλέμμα σας θα πρέπει να είναι super εντυπωσιακό. Το είδαμε άλλωστε και στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων. Οι make up artists στα παρασκήνια έδωσαν μεγάλη έμφαση στο μάτια απλώνοντας πολύ σκούρες, μεταλλικές σκιές, nude με shimmer αλλά και χρωματιστές όπως πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο ακόμη και κίτρινο.

Επίσης οι celebrities  μετά από αρκετά χρόνια άρχισαν και πάλι να φορούν τέλειες σκιές ματιών ακολουθώντας το μονοχρωματικό look στην πιο μοντέρνα του εκδοχή. Η οποία δεν είναι εκείνο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, δηλαδή μάτια χείλη και ζυγωματικά με τον ίδιο τόνο. Πρόκειται για ένα total monocrhomatic look όπου διασημότητες όπως η Gigi Hadid για παράδειγμα συνδυάζουν το μακιγιάζ με τα ρούχα τους.

Όποια κι αν είναι το looks που θα υιοθετήσετε μέσα στο χειμώνα αλλά και τις γιορτές, ένα είναι το σίγουρο: Θα χρειαστείτε την πιο εντυπωσιακή παλέτα σκιών. Κι εμείς φυσικά τις βρήκαμε.

Sephora Collection Frosted Party Dreams Multi Palette 

Yves Saint Laurent Couture Eye Palette N19 

Anastasia Beverly Hills Carli Byber Eyeshadow Palette 

It Cosmetics It Girl Your Life-Changing Eye-Cheek & Brow Palette

Korres Volcanic Minerals The Ruby Nudes Eyeshadow Palette

Becca Pop Goes the Glow Champagne Pop Face & Eye Palette

NYX Mystic Petals Shadow Palette

Too Faced Palm Springs Dreams Eyeshadow Palette

Κεντρική photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Μάσκες περιποίησης για κάθε τύπο επιδερμίδας

Κηλίδες και πανάδες: Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα