Αυτό ήταν! Η Δανάη Μπάρκα μας συγκίνησε πολύ με τη νέα της ανάρτηση

H Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της και μας το έδειξε μέσα από την τελευταία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ηθοποιός σχολίασε τη δημοσίευσή της γράφοντας:

«Την πήρα πρωί πρωί για χρόνια πολλά και έβαλε τα κλάματα λέγοντας «έχω ξεχάσει και το χρώμα των ματιών σου… με έχεις παρατήσει πια». Η αλήθεια είναι ότι δε την έχω δει τον τελευταίο καιρό γιατί έτρεχα με πολλά αλλά πάντα θα είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου. Πάντα θα είναι το παυσίπονο μου. Πάντα θα είναι

το τηλεφώνημα για καλή επιτυχία πριν από εξετάσεις, πρεμιέρα, ταξίδι. Πάντα θα είναι οι πιο αστείες ιστορίες της ζωής μου. Πάντα θα είναι τα ωραιότερα φαγητά. Πάντα θα είναι τα πιο μυρωδάτα ρούχα. Πάντα θα είναι η τρελή της γειτονιάς. Πάντα θα είναι η πιο αστεία προξενήτρα για τους φίλους μου. Πάντα θα είναι η ωραιότερη οπαδός του Παναθηναϊκού. Πάντα θα είναι η γυναίκα του παππού μου. Πάντα θα είναι η δυνατή, ευσυγκινητη, χαμογελαστή και αστεία γιαγιά Τούλα. Αν ήξερε πόσο την αγαπάω, θα τρόμαζε! Να σε χαιρόμαστε γιαγιά μου ,να σε χαίρομαι!» 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την πήρα πρωι πρωι για χρόνια πολλά και έβαλε τα κλάματα λέγοντας «έχω ξεχάσει και το χρωμα των ματιών σου..με έχεις παρατήσει πια». Η αλήθεια είναι ότι δε την έχω δει τον τελευταίο καιρό γιατί έτρεχα με πολλά αλλά πάντα θα είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου. Πάντα θα είναι το παυσίπονο μου. Πάντα θα είναι το τηλεφώνημα για καλή επιτυχία πριν από εξετάσεις,πρεμιέρα,ταξίδι. Πάντα θα είναι οι πιο αστείες ιστοριες της ζωής μου. Πάντα θα είναι τα ωραιότερα φαγητά. Πάντα θα είναι τα πιο μυρωδάτα ρούχα. Πάντα θα είναι η τρελή της γειτονιάς.Πάντα θα είναι η πιο αστεία προξενήτρα για τους φίλους μου.Πάντα θα είναι η ωραιότερη οπαδός του Παναθηναϊκού.Πάντα θα είναι η γυναίκα του παππού μου.Πάντα θα είναι η δυνατή,ευσυγκινητη,χαμογελαστή και αστεία γιαγιά Τούλα. Αν ήξερε πόσο την αγαπάω,θα τρόμαζε! Να σε χαιρόμαστε γιαγιά μου,να σε χαίρομαι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka (@danai_barka) στις 8 Νοέ, 2019 στις 1:47 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: Ναταλία Γερμανού: «Έχω φερθεί πολύ άσχημα σε ανθρώπους, κάτι για το οποίο μετανιώνω οικτρά»

Sharon Stone: Έκανε ξανά το θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» και έστειλε το μήνυμα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία του γιου της και το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα