Οι παλέτες προσώπου της νέας σεζόν είναι επαναστατικές αφού εκτός από τέλειο look φροντίζουν ταυτόχρονα την επιδερμίδα

Τα έντονα χρώματα στα μάτια και η μπρονζέ απόχρωση στο πρόσωπο είναι και πάλι στο προσκήνιο. Το κοραλί πρωταγωνιστεί, μιας και ψηφίστηκε από την Pantone ως το χρώμα της χρονιάς ενώ το μπλε ακολουθεί αφού είναι το απόλυτο, καλοκαιρινό χρώμα.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις παλέτες προσώπου και ματιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα ωραιότερα looks του καλοκαιριού. Και δεν θα μείνετε σ’ αυτό μόνο αφού σας έχουμε τα καλύτερα νέα: Δύο

παλέτες προσώπου οι οποίες εκτός από τέλειο βλέμμα και βελούδινο φινίρισμα προσφέρουν φροντίδα.

Πρόκειται για τις Korres Sea Mineral Summer Palettes, Coral Sunsets και Blue Waters για πρόσωπο και μάτια οι οποίες περιέχουν θαλάσσια ιχνοστοιχεία, έλαιο κολοκυθόσπορου και βιταμίνη Ε στη σύνθεση τους, συστατικά γνωστά για τις τονωτικές και απαλυντικές ιδιότητές τους.

Το bronzer και οι τρεις satin ή shimmering σκιές σε frosted ivory, τιρκουάζ, κοραλί ή γήινες αποχρώσεις φέρνουν τα χρώματα, το feeling και τη λάμψη του καλοκαιριού στο μακιγιάζ. Η κρεμώδης, απαλή, ανάλαφρη υφή τους είναι το τέλειο skin match – αποτέλεσμα μίας μοναδικής liquid-to-powder τεχνολογίας.

Χαρίζουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα και υφές που «χάνονται» στο δέρμα και στα βλέφαρα, χωρίς να αλλοιώνονται, χαρίζοντας τη ζεστή λάμψη του ήλιου και μία μοναδική φρεσκάδα στο πρόσωπο!

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο hair look της Brie Larson είναι tres chic και κατάληλο για εσάς που θέλετε μια αλλαγή αλλά όχι δραματική

Met Gala: Δείτε τα ωραιότερα beauty looks για να έχετε μέτρο σύγκρισης ενόψει της σημερινής λαμπερής βραδιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα