Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά τον γιο τους

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η Δούκισσα του Sussex έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το πρωί της Δευτέρας (06/05).

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε μέσω του Παλατιού και των social media. Συγκεκρμένα, δημοσιεύτηκε στο Instagram του ζευγαριού σχετική ανακοίνωση για το φύλο του μωρού, στην οποία αναφερόταν: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε

πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν στις 6 Μαΐου, το πρωτότοκο παιδί τους. Ο γιος των υψηλοτάτων ζυγίζει 3,5 κιλά.

Τόσο η Δούκισσα όσο και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο τόσο για τον ενθουσιασμό όσο και για την υποστήριξή τους, κατά την διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες”.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 6, 2019 at 6:37am PDT

Όπως έγινε γνωστό ο Πρίγκιπας Harry βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της Meghan Markle κατά τη διάρκεια του τοκετού. Λίγες ώρες αργότερα, φανερά ενθουσιασμένος σε δηλώσεις του στο Sky News μίλησε για τον ερχομό του γιου του.

Ο πρίγκιπας με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη αποκάλυψε πως ήταν μια μοναδική εμπειρία: “Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους. Ηταν η πρώτη μου γέννα, ήταν εκπληκτικό, απόλυτα απίστευτο και είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Οπως θα έλεγε κάθε πατέρας και κάθε γονιός, το μωρό είναι απόλυτα απίστευτο. Πεθαίνεις για αυτό το μικρό πλασματάκι. Είμαι στα ουράνια”.

Μάλιστα, ανέφερε πως ενδέχεται να δούμε για πρώτη φορά τον μπέμπη σε δύο ημέρες, καθώς θα “συστηθεί” για πρώτη φορά στον κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Σάββας Γκέντσογλου: Σε τρυφερές στιγμές με γοητευτική γυναίκα μετά το σκάνδαλο Ηλιάδη-Κάβουρα!

Meghan Markle: Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Harry για τη γέννηση του γιου του!

Γέννησε η Meghan Markle! Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Keywords
Τυχαία Θέματα