Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει γιατί θα αργήσει να γίνει η βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας!

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βάφτιση της κόρης της και στον λόγο που θα καθυστερήσει να γίνει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και θα ήθελα να μου πεις τι έχετε αποφασίσει για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της μικρής. Είχες πει σε συνέντευξη σου το φθινόπωρο πως είναι μια σκέψη να τελέσετε και τα δύο

μυστήρια μαζί…

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή. Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί».

Ένα δεύτερο παιδί θέλετε;

«Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

Όσο για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα, εξομολογήθηκε:

Μαμά Ελεονώρα Μελέτη. Πόσο σε άλλαξε ο ερχομός της κόρης σου;

«Πολύ. Εμφανισιακά και εσωτερικά (γέλια). Ξέρεις, πολλές φορές νιώθω αυτό που λένε «Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη» (γέλια). Έρχονται πολλές αλλαγές με τον ερχομό του παιδιού. Ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, οι προτεραιότητες, οι ανάγκες, οι επιθυμίες σου. Η σχέση σου με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Αποκτά άλλο νόημα η ζωή».

Ήσουν έτοιμη;

«Όχι και νομίζω καμία γυναίκα αλλά και κανένας άντρας δεν είναι όταν πηγαίνουν συνειδητά να κάνουν παιδί. Είναι τεράστιο το μέγεθος της ευθύνης. Δεν ζούμε σε εύκολη εποχή. Είχα ανασφάλειες και φόβους. Αυτό που μπορείς ίσως να πεις. με μεγαλύτερη ευκολία είναι πως είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω την παλιά σου ζωή».

Διαβάστε ακόμη:

Σάββας Γκέντσογλου: Σε τρυφερές στιγμές με γοητευτική γυναίκα μετά το σκάνδαλο Ηλιάδη-Κάβουρα!

Meghan Markle: Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Harry για τη γέννηση του γιου του!

Γέννησε η Meghan Markle! Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Keywords
Τυχαία Θέματα