Οι νέες σας παλέτες σκιών είναι mini και κάνουν το μακιγιάζ παιχνιδάκι!

Ο σκιές ματιών είναι και πάλι στο νεσεσέρ μιας και τις χρησιμοποιείτε καθημερινά τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας. Κι εμείς σας αποκαλύπτουμε συχνά τις αγαπημένες καθώς επίσης και όλες τις νέες.

Και σήμερα σας έχουμε μια μικρή έκπληξη: Πρόκειται για μια συλλογή από μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια για ατελείωτο παιχνίδι. Game is never over με την Pocket Palette της Sephora Collection!

Παίξτε με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια και δημιουργήστε περισσότερους από

400 εύκολους συνδυασμούς!

Επίπεδο 1: Μπείτε στο παιχνίδι των χρωμάτων και αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις με αυτές τις παλέτες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έναν συνδυασμό 6 σκιών για τα μάτια. Μπλε, δαμασκηνί, θερμές και ψυχρές καφέ αποχρώσεις: δημιουργήστε απεριόριστα  look!

Επίπεδο 2: Γίνετε ανίκητοι στο παιχνίδι των υφών και των χρωμάτων. Μεταξένια ματ, κρεμώδεις μεταλλικές αποχρώσεις και εκθαμβωτικά γκλίτερ, περάστε πανεύκολα από το ένα look στο άλλο και παίξτε με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς!

Και κάτι ακόμη: Game is never over χάρη σε αυτές τις παλέτες! Η μικρή συσκευασία τους είναι ιδανική για να ανανεώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε!

Μπορείτε να επιλέξετε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλα ή χρησιμοποιώντας ένα vegan πινέλο για τα μάτια και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με μια πινελιά μάσκαρα Size Up. Μια μίνι παλέτα σκιών για τα μάτια η οποία έχει παρασκευαστεί με τρόπο υπεύθυνο προς το περιβάλλον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEPHORA GREECE (@sephora_greece)

Η Pocket Palette είναι η πρώτη παλέτα Sephora Collection με συρόμενο άνοιγμα, κατασκευασμένη από χαρτόνι (προέρχεται από δάση που υπόκεινται σε βιώσιμη διαχείριση), χωρίς καθρεφτάκι ή μαγνήτη.

Η καινοτόμα συσκευασία της διαθέτει συρόμενο άνοιγμα που αποκαλύπτει τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σ’ αυτά τα 3 beauty προϊόντα ορκίζεται η Drew Barrymore και πρέπει να τα δείτε!

5 επικά eye make up looks που θυμίζουν έργα τέχνης -Μήπως ήρθε η ώρα να τα τολμήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα